Zvonul - Elin Hilderbrand

Zvonul

By Elin Hilderbrand

  • Release Date: 2016-08-19
  • Genre: Erotic Romance
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Read Zvonul by Elin Hilderbrand book description and reviews

Zvonul Elin Hilderbrand

Madeline King și Grace Pancik sunt cele mai bune prietene, invidiate de locuitorii insulei Nantucket pentru căsniciile lor perfecte, copiii frumoși și întâlnirile în patru de duminică seara, alături de soții lor devotați. Dar, în această vară, ceva s-a schimbat, iar dacă e ceva în Nantucket care să placă mai mult decât cocktailurile pe plajă, la apusul soarelui, aceea este o bârfă bună.

Și umblă vorba că...

Romancieră de succes, Madeline se află într-un blocaj de creație, cu un termen de predare care se apropie vertiginos, împingând-o să ia o decizie disperată;

Grace, care s-a străduit să-și transforme curtea într-o grădină a paradisului, a colaborat un pic prea îndeaproape cu arhitectul ei peisagist extrem de atrăgător;

Soțul lui Grace, Eddie Pancik, dezvoltator imobiliar de succes, s-a angajat într-un proiect colateral destul de neobișnuit.

Pe măsură ce bârfele se înmulțesc și toți se confruntă cu riscul de a pierde viața fericită pe care se străduiseră din greu s-o obțină, Grace și Madeline încearcă din răsputeri să îndrepte lucrurile. Însă adevărul ar putea fi chiar mai rău decât se zvonește.

Zvonul by Elin Hilderbrand eBOOK; Zvonul ePUB; Zvonul read online; Zvonul online; Zvonul read epub; Zvonul Elin Hilderbrand epub; Zvonul Audiobook; Elin Hilderbrand; Erotic Romance books.

Post your review here