Vágy és hatalom - Meghan March

Vágy és hatalom

By Meghan March

  • Release Date: 2017-12-08
  • Genre: Erotica
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Read Vágy és hatalom by Meghan March book description and reviews

Vágy és hatalom Meghan March

Tömött a pénztárcám és jó nagy a férfiasságom. Ennyit az önéletrajzomról. Azt hiszem, nem is kell többet mondanom, a nők 99 százalékának ennyi elég, hogy megkapjam őket. Hogy seggfej vagyok?Hát igen. És tudod, mit? Jól is érzem így magam.
Vagyis jól éreztem... Amíg nem találkoztam Vele.
A könyvekben szikrákról meg kémiáról szoktak írni. Faszság. Kettőnk közt inkább tűzijáték volt, sőt tűzhányó. Vagy atombomba. Csakhogy van egy kis baj. Nem tudom a nevét, nem adta meg a telefonszámát, csak úgy lelépett a szállodából életem legforróbb kibaszott éjszakája után.
Mit tehet ilyenkor egy ilyen seggfej, mint én? Utcára vittem a problémát. Olyan nincs, hogy nem kapom meg. És hogy mi lesz, ha megtalálom? Megtartom! Meghan March erős, érzéki nőkről ír és mocskos szájú alfa-hímekről, akiket térdre kényszerítenek. Erotikus regényei Amerikában hatalmas sikert aratnak, és minden bizonnyal a hazai olvasók kedvence is lesz.

Vágy és hatalom by Meghan March eBOOK; Vágy és hatalom ePUB; Vágy és hatalom read online; Vágy és hatalom online; Vágy és hatalom read epub; Vágy és hatalom Meghan March epub; Vágy és hatalom Audiobook; Meghan March; Erotica books.

Post your review here