Mørke rom - Gillian Flynn

Mørke rom

By Gillian Flynn

  • Release Date: 2011-09-16
  • Genre: Mysteries & Thrillers
Our rating: 5/5 stars

3.5 Score: 3.5 (From 14 Ratings)

Read Mørke rom by Gillian Flynn book description and reviews

Mørke rom Gillian Flynn

Libby Day var en syv år gammel jentunge da moren og de to søstrene hennes ble myrdet – tilsynelatende i en satanistisk drapsorgie. Broren Ben ble dømt for ugjer-ningen og soner en 25-års fengselsstraff. I voksen alder blir Libby kontaktet av The Kill Club, en forening for mennesker som er sykelig opptatt av beryktede drapssaker og har satt seg fore å bevise at Ben er uskyldig dømt. Libby ser en mulighet til å tjene penger på historien sin og påtar seg å oppsøke aktører fra den blodige natten. Jakten fører henne blant annet til snuskete strippeklubber og dumpeplasser for giftig avfall, samtidig som forfatteren fletter inn skildringer av drapsnatten slik de døde familiemedlemmene og den dømte broren opplevde den. Gradvis avdekkes en utenkelig sannhet, og snart er Libby nok en gang på flukt fra en morder. 

GILLIAN FLYNN er journalist og forfatter. Hun var i flere år filmkritiker i Entertainment Weekly. Flynn debuterte i 2006 med romanen Sharp Objects. For Mørke rom ble hun nominert til den amerikanske Edgar-prisen og vant to britiske Dagger-priser.

Mørke rom by Gillian Flynn eBOOK; Mørke rom ePUB; Mørke rom read online; Mørke rom online; Mørke rom read epub; Mørke rom Gillian Flynn epub; Mørke rom Audiobook; Gillian Flynn; Mysteries & Thrillers books.

Post your review here