Ferides obertes - Gillian Flynn

Ferides obertes

By Gillian Flynn

  • Release Date: 2014-03-06
  • Genre: Mysteries & Thrillers
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Read Ferides obertes by Gillian Flynn book description and reviews

Ferides obertes Gillian Flynn

Després d’una estada breu en un hospital psiquiàtric, la periodista Camille Preaker s’ha d’enfrontar a un encàrrec desassosegador: ha de tornar al seu poblet natal del Midwest per cobrir els assassinats de dues preadolescents. Durant anys, la Camille amb prou feines ha mantingut el contacte amb la seva mare, neuròtica i hipocondríaca, o amb la germanastra que gairebé no coneix: una nena preciosa de tretze anys amb un estrany poder al poble.
Ara, instal·lada en la seva antiga habitació de la mansió victoriana de la família, la Camille comença a identificar-se amb les víctimes —una mica massa—. Perseguida pels seus propis dimonis, haurà de resoldre el trencaclosques psicològic del seu passat per descobrir la veritat. I sobreviure a la tornada a casa.
* Perduda, la seva tercera novel·la, ha tingut un èxit de públic i crítica sense precedents.
* Les seves obres estan traduïdes a 28 països.

Ferides obertes by Gillian Flynn eBOOK; Ferides obertes ePUB; Ferides obertes read online; Ferides obertes online; Ferides obertes read epub; Ferides obertes Gillian Flynn epub; Ferides obertes Audiobook; Gillian Flynn; Mysteries & Thrillers books.

Post your review here